Doneren/schenken

Het Missieburo Roermond heeft (via de collectieve beschikking aan het Interkerkelijke Contact in Overheidszaken - CIO) een ANBI beschikking: "Groepsbeschikking de Bisschoppenconferentie van de Rooms- Katholieke Kerkprovincie". U kunt het werk van het Missieburo Roermond op diverse manieren financieel ondersteunen. Wat zijn de mogelijkheden? U kunt eenmalig een gift geven of een periodieke schenking doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden, neem dan contact op met één van onze medewerk(st)ers. Die zal u graag te woord staan.

Schenkingen doen via een acceptgirokaart is gemakkelijk en geeft weinig administratieve rompslomp. Maar binnenkort zal de acceptgirokaart worden afgeschaft. U kunt vanzelfsprekend een schenking doen via uw bank of via 'telebankieren' (met uw computer, tablet of smartphone). Ook kunt u gebruikmaken van i-Deal of via een automatische incasso (via deze website).

Let op!
In het Nederlandse betalingsverkeer wordt hard gewerkt aan de overgang naar Europese standaarden die Europese wetgeving vanaf 1 februari 2014 verplicht stelt voor het betalingsverkeer in euro‘s. Meer weten klik hier>>


 
Uw persoonlijke gegevens
Achternaam: *
Voorletters * + tussenvoegsel:  
Geslacht: Man  Vrouw
Straat + huisnummer: *  
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
Geboortedatum: *

Uw donatie
Ik wil het Missieburo eenmalig steunen per online iDeal betaling
Hoeveel wilt u doneren? *   €
Ik wil het Missieburo (structureel) steunen via een machtiging
Hoe vaak wilt u doneren? * eenmalig    per maand    per kwartaal    per half jaar    per jaar
Gewenst bedrag per keer *   €
Rekeningnummer (IBAN) *  (machtiging bank- of girorekening)
 

U wenst te doneren aan...