Pelgrimstocht


Ga mee op pelgrimstocht!

Wandel mee met de Pelgrimstocht.

Driedaagse sponsortocht van 6 tot en met 8 april 2017.
Vastenactie, een campagne van de Stichting BVA, houdt haar jaarlijkse driedaagse bezinnende en fondsenwervende Pelgrimstocht van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 april 2017 in Zuid-Limburg. Iedere dag vertrekken we rond half tien ´s morgens vanaf conferentieoord Abdij Rolduc in Kerkrade voor een wandeling van ongeveer 20 km per dag. De eerste dag gaat de tocht naar Aken, de tweede naar klooster Wittem. Op de derde dag, de afsluitende zaterdag, houden we een rondwandeling met start en aankomst op Rolduc.
Tijdens de Pelgrimstocht lopen we zo veel mogelijk samen. Op donderdag en vrijdag is er na aankomst nog een inhoudelijk programma. Na afloop daarvan gaat er een bus terug richting Rolduc.
Meer informatie over programma en routes vindt u op 'www.vastenactie.nl/pelgrimstocht/pelgrimstocht 2017'. Daar treft u ook informatie aan over overnachtingsmogelijkheden en deelname aan maaltijden.
We nodigen alle pastores en MOV-groepen in het bisdom Roermond van harte uit om met een groep mensen vanuit hun parochie deel te nemen. Een of meerdere dagen alleen meelopen kost € 15 per dag per persoon. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheid, neem dan contact op met Elvira Mollee, via email elvira.mollee@vastenactie.nl of telefoon 06-55057733.
We nodigen alle deelneemsters en deelnemers uit om zich te laten sponsoren. De opbrengst is bestemd voor het centrale Vastenactieproject in El Salvador.