Adoptieouders/Sponsors gezocht!

Onlangs hebben wij de nieuwe aanvragen voor steun voor weeskinderen en kinderen uit zeer arme gezinnen ontvangen. Wij zijn op zoek naar nieuwe "adoptieouders", die in de verzorging en scholing van deze kinderen/jongeren willen bijdragen. Als je spreekt over een financiële adoptieprogramma denkt men vaak aan jonge kinderen. Maar ook oudere kinderen of liever gezegd jongeren worden via het Adoptieprogramma van het Missieburo ondersteund. Vaak valt de groep jongeren buiten de boot, terwijl zij ook recht hebben op een goede verzorging en op het volgen van onderwijs. Ook zij willen graag een betere toekomst tegemoet zien. Dat vindt u toch ook?

Hieronder zijn enkele foto's van kinderen voor wie wij graag sponsors zoeken. Bent u één van de mensen die een kind in de Missie een toekomst willen geven? Klik op de afbeelding en dan krijgt u meer informatie over het kind/jongere. Alvast bedankt!
Wilt u helpen of wilt u meer informatie? Vul dan het reactieformulier in onderaan deze pagina of op één van de volgende pagina's.

Voorbeelden van kinderen die door het adoptieprogramma worden gesteund:
(Let op, dit zijn voorbeelden!)

(Klik op de foto voor meer informatie over het kind)
Lepiyan Eko Maria Bernadetha

Alexander Ajub Maria Vinsensia
Mohammad Ismael Rendi


Vincensius Dwi Vincentius Arino

Adoptieouders gevonden!

Verder >>